SONY

menu
Search button in the site

Open the search area of the siteく

Un concurs dedicat VLOGGERilor.
În 2020, am introdus camera de vlogging ZV-1,
creată în urma îndemnurilor venite de la VLOGGERI din întreaga lume.
Credem că misiunea noastră constă în sprijinirea creativității creatorilor de conținut.

Cu acest sentiment în suflet, suntem mândri să susținem SONY VLOG CHALLENGE 2020.
[Perioadă de înscriere]
10 septembrie 2020 – 8 octombrie 2020
Anunțarea câștigătorului
Anunțarea câștigătorului
Câștigătorul Sony Vlog Challenge 2020 a fost ales.
Dorim să mulțumim tuturor participanților din întreaga lume pentru materialele incredibil de creative pe care le-au trimis.
Noi, cei de la Sony, considerăm că fiecare creator cu care am interacționat pe durata concursului este un partener de neînlocuit.
Dorim să continuăm interacțiunea prin diverse colaborări cu comunitatea de creatori și sperăm să realizăm vloguri împreună și pe viitor!
Temă
Temă
TREI CUVINTE
#Ce #Cine #Unde
image
Ce
Pasiune
Care este pasiunea dvs.?
Ce vă place să faceți?
image
Cine
Ocupație
Care este ocupația dvs.?
Care este profesia dvs.?
image
Unde
Oraș
Unde locuiți?

Dorim ca participanții să spună o poveste personală autentică, o poveste care să îi reprezinte prin prisma experiențelor personale. Folosind doar 3 teme, aceștia vor trebui să creeze un VLOG care să îi reprezinte cu adevărat.

Exemple
Tenis + Student + Londra
Gătit + Designer grafic + Tokyo
Machiaj + Barista + New York
Cum vă înscrieți
Cum vă înscrieți
Step1

Începeți prin a urmări contul nostru oficial de Instagram (@vlogcamerabysony).

VLOG Camera
Step2

Urmând regulile de mai jos, încărcați clipul video pe YouTube.

 • Descărcați ștampila și aplicați-o pe miniatură.
 • Intitulați titlul clipului video astfel: „Sony Vlog Challenge: Ce + Cine + Unde”.

  (completați cu propriile informații)

  • Exemplu 1: Sony Vlog Challenge: Gătit + Designer grafic + Tokyo
  • Exemplu 2: Sony Vlog Challenge: Machiaj + Barista + New York
 • Când încărcați videoclipul pe YouTube, alegeți setarea de distribuire „Public”.
 • Scrieți numele contului dvs. Instagram în secțiunea dedicată descrierii.

  (Câștigătorii premiilor vor fi contactați prin intermediul DM pe Instagram.)

Clauze și condiții Sony Vlog Challenge

 1. Promotorul Sony Vlog Challenge („Concursul”) în Europa este Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Regatul Unit („Sony”). Concursul nu este sponsorizat, susținut sau administrat de ori asociat în niciun mod cu YouTube sau cu Instagram. Prin prezenta, companiile YouTube și Instagram sunt scutite pe deplin de întreaga responsabilitate de către toți participanții la Concurs.
 2. Concursul este deschis persoanelor de peste 16 ani, care au cont Instagram personal și reședința în Germania, Regatul Unit, Franța, Italia, Spania, Țările de Jos, Elveția, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Irlanda, Luxemburg, Cehia, Slovacia și Turcia („Regiunile eligibile”). Nu pot participa angajații companiilor din grupul Sony și rudele acestora.
 3. Concursul va începe în 10 septembrie 2020 și se va încheia în 8 octombrie 2020 („Perioada de concurs”). Premiile vor fi kituri pentru vlog (kit format dintr-un aparat foto pentru vloguri ZV-1 plus un mâner GP-VPT2BT și un card SDXC UHS-II de 128 GB) pentru 10 câștigători.
 4. Pentru a intra în Concurs, trebuie să finalizați următorii pași:

  Pasul 1: urmăriți contul @vlogcamerabysony pe Instagram
  Pasul 2: realizați un videoclip personal cu durata între 5 și maximum 15 minute despre pasiunea dvs. (ce), profesia dvs. (cine) și locația dvs. (unde).
  Pasul 3: încărcați videoclipul pe contul dvs. YouTube cu respectarea următoarelor condiții

  • Adăugați cuvintele cheie „Sony Vlog Challenge” la titlul videoclipului
  • Adăugați marcajul „Sony Vlog Challenge” la miniatura videoclipului.
  • Adăugați URL-ul contului dvs. Instagram la descrierea videoclipului. Contul dvs. Instagram trebuie să fie setat ca public.
 5. Videoclipurile trimise pot fi realizate cu orice dispozitiv. Videoclipul dvs. YouTube și contul dvs. Instagram trebuie să fie setate ca publice pentru a participa la Concurs. Odată postate, videoclipurile trebuie să rămână pe contul dvs. YouTube până la finalul Perioadei de concurs stabilite în secțiunea 3 de mai sus, în caz contrar, intrarea poate să nu fie luată în considerare.
 6. Prin descărcarea marcajului specificat și adăugarea acestuia la miniatură, conform descrierii din secțiunea 4 de mai sus, prin trimiterea videoclipurilor în conformitate cu secțiunea 4 de mai sus și prin intrarea în Concurs, se consideră că participanții au acceptat și își asumă respectarea regulilor Concursului și prezentele clauze și condiții. Orice alte instrucțiuni de participare date de Sony și postate pe această pagină web sau pe contul @vlogcamerabysony de pe Instagram ori pe alte conturi Sony oficiale de pe Instagram vor face parte din regulile Concursului.
 7. Nu există o limită de videoclipuri pe care le puteți încărca pentru a participa, dar fiecare videoclip trebuie să fie unic și să respecte regulile Concursului și prezentele clauze și condiții.
 8. Se acceptă videoclipuri modificate cu software de editare a imaginii sau cu programe echivalente. Participantul garantează că îmbunătățirea videoclipului s-a făcut printr-un software achiziționat legal.
 9. Participanților li se interzice să eticheteze sau să introducă materiale defăimătoare, calomnioase, obscene, pornografice, insultătoare, amenințătoare sau ilegale (în legătură cu videoclipurile și cu orice comentarii/etichete asociate) sau materiale care pot constitui sau încuraja infracțiuni ori genera răspundere civilă sau care încalcă legea sau condițiile de utilizare YouTube sau condițiile de utilizare Instagram. Participanții nu pot trimite videoclipuri care includ inscripționări, contribuții video sau mărci terțe. Participanții nu vor manipula măsurătorile din serviciul YouTube, inclusiv numărul de vizualizări, de voturi de apreciere, de voturi de dezaprobare sau de abonați, astfel încât măsurătorile respective să nu reflecte interacțiunea reală a utilizatorilor cu serviciul YouTube.
 10. Sony va examina toate videoclipurile eligibile trimise prin YouTube în Perioada de concurs, acestea fiind evaluate, la discreția Sony, în funcție de creativitate, de originalitate și de impactul vizual/emoțional. O listă scurtă de videoclipuri va fi selectată de Sony pe baza criteriile de mai sus, iar decizia finală privind videoclipurile câștigătoare va fi luată de către un juriu, ale cărui decizii sunt finale și obligatorii.
 11. Candidații câștigători vor fi contactați prin Instagram Direct de pe contul <@alphauniversebysony.eu> și vor trebui să trimită fișierul legat de videoclipul selectat pentru a demonstra respectarea regulilor Concursului și prezentele clauze și condiții. Apoi, Sony va contacta candidații câștigători prin Instagram Direct sau prin e-mail cu instrucțiuni pentru primirea premiului. Dacă un potențial câștigător nu răspunde și nu respectă instrucțiunile din mesajul Instagram Direct inițial în termen de cinci (5) zile sau dacă datele indică faptul că videoclipul nu respectă prezentele clauze și condiții, participantul nu va fi eligibil să primească premiul și va fi selectat un câștigător alternativ.
 12. Nu este disponibilă o alternativă în numerar sau credit. Premiile nu pot fi schimbate sau transferate. Dacă premiul devine indisponibil, indiferent de motiv, Sony își rezervă dreptul de a oferi un premiu înlocuitor de valoare echivalentă.
 13. Câștigătorii vor fi exclusiv responsabili pentru orice obligații fiscale individuale legate de primirea premiului și, prin acceptarea premiului, câștigătorii sunt de acord să exonereze Sony de orice astfel de obligații.
 14. Câștigătorii vor fi contactați pe Instagram Direct de pe contul <@alphauniversebysony.eu> până la începutul lunii noiembrie 2020 și premiile vor fi trimise câștigătorilor începând cu mijlocul lunii noiembrie 2020, fără costuri pentru câștigător. Premiile vor fi trimise doar la adrese din Regiunile eligibile din secțiunea 2 de mai sus. Va dura câteva zile sau câteva săptămâni până la primirea premiului. Videoclipurile câștigătoare vor fi anunțate pe contul Instagram @vlogcamerabysony sau pe alte conturi media oficiale ale Sony la mijlocul lunii noiembrie 2020.
 15. Concursul va fi jurizat de către un juriu înființat de Sony Imaging Products & Solutions Inc. în Japonia, iar videoclipurile câștigătoare vor fi selectate în funcție de compoziție și de creativitatea/originalitatea videoclipului.
 16. Acceptarea premiilor constituie consimțământ al câștigătorului pentru a permite utilizarea numelui, imaginii și/sau a înfățișării sale de către Sony pentru materiale editoriale, publicitare, promoționale, de marketing și/sau în alt scop fără compensație, exceptând cazurile interzise de lege. În afara notificării câștigătorilor, nu se oferă informații privind intrările și selectarea câștigătorilor.
 17. Prin introducerea videoclipurilor în Concurs, participantul garantează că: (1) videoclipurile trimise și modalitățile de intrare în Concurs și de trimitere respectă pe deplin condițiile de utilizare YouTube , condițiile de utilizare Instagram,  regulile Concursului și prezentele clauze și condiții; (2) videoclipurile trimise sunt videoclipuri originale realizate de către participant; (3) participantul deține toate drepturile (inclusiv dreptul de autor) pentru a acorda companiei Sony licența privind videoclipurile trimise, în conformitate cu prezentele clauze și condiții; (4) videoclipurile trimise nu încalcă drepturile terților (inclusiv dreptul la publicitate, la protejarea vieții private sau un drept echivalent al unei persoane); (5) s-a obținut permisiunea (inclusiv permisiunea din partea părinților sau a tutorilor, în cazul în care în videoclipurile trimise sunt incluse imagini și alte informații cu caracter personal ale copiilor) de utilizare a imaginii și a altor informații cu caracter personal ale oricărei persoane incluse în videoclipurile trimise, în conformitate cu prezentele clauze și condiții; și (6) s-au obținut licențele, permisiunile și/sau scutirile corespunzătoare din partea deținătorilor acestora cu privire la utilizarea oricăror materiale muzicale, imagini, conținut video, conținut audio, fotografii, text sau a altor materiale cuprinse în aceste videoclipuri. Participantul confirmă că trimiterea de videoclipuri din surse terțe (inclusiv, de exemplu, alte site-uri web sau bloguri) este interzisă și că utilizarea unor astfel de videoclipuri fără permisiune poate constitui o încălcare a dreptului de autor.
 18. Intrările pot fi descalificate și excluse și premiile anulate dacă Sony stabilește în mod rezonabil că s-au încălcat regulile Concursului, prezentele clauze și condiții, Regulamentul comunității YouTube sau ordinea publică și moralitatea.
 19. Participantul acordă Sony o licență gratuită, irevocabilă și neexclusivă de copiere, modificare, editare, adaptare, publicare, reproducere, afișare, distribuire sau uz (inclusiv uz comercial și/sau de PR) al videoclipurilor trimise, sub orice formă sau în orice mediu, oriunde în lume, pentru totdeauna (inclusiv dreptul de sublicențiere către alte companii din grupul Sony). În special, participantul confirmă și este de acord că videoclipurile trimise pot fi publicate pe site-urile web și pe conturile de socializare ale companiilor din grupul Sony.
 20. Sony nu acceptă răspunderea pentru uzul publicării videoclipurilor trimise și participantul va fi exclusiv responsabil pentru soluționarea litigiilor cu terții referitoare la videoclipurile trimise, pe cheltuială proprie. Participantul acceptă să despăgubească și să exonereze Sony, companiile din grupul Sony, directorii, angajații și agenții săi față de toate pretențiile, daunele, pierderile, costurile sau cheltuielile de orice fel care apar în legătură cu participarea sa la Concurs, inclusiv uzul de către Sony al videoclipurilor trimise și acceptarea sau uzul premiilor de către participant.
 21. Sony nu emite nicio declarație sau garanție, explicită sau implicită, privind Concursul sau premiile, exceptând prevederile explicite din regulile Concursului sau din prezentele clauze și condiții. Sony nu va răspunde pentru erorile tehnice sau erorile de pe YouTube sau de pe platforma Instagram care pot împiedica intrarea în Concurs a participantului sau primirea ori trimiterea de mesaje directe. Sony nu dorește să excludă răspunderea pentru decesul sau vătămarea corporală cauzată de propria sa neglijență.
 22. Sony poate să anuleze, să suspende, să amâne sau să modifice, în orice moment și fără notificare prealabilă, durata concursului.
 23. Informațiile cu caracter personal ale participanților vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate Sony și vor fi folosite doar în scop de administrare și de publicitate a Concursului, inclusiv pentru comunicări legate de Concurs, gestionarea fotografiilor, transmiterea premiilor, afișarea fotografiilor câștigătoare și în scopuri asociate acestor activități. Prin intrarea în Concurs, sunteți de acord că numele și țara sau regiunea dvs. pot fi publicate împreună cu videoclipul trimis.
 24. Toate informațiile cu caracter personal furnizate de participanți vor fi distruse sau șterse după încheierea Concursului, exceptând câștigătorii premiilor și participanții ale căror videoclipuri vor fi folosite.
 25. În cazul în care compania Sony este obligată să divulge orice fel de informații ale participanților în urma solicitării autorităților guvernamentale sau în temeiul legii, al unei ordonanțe, norme, reglementări (inclusiv sancțiunile aplicate de SUA) sau decizii judecătorești aplicabile Sony, fără a aduce atingere altor prevederi din prezentele clauze și condiții, Sony poate divulga informațiile respective; cu condiția ca Sony să ia măsuri rezonabile pentru a obține un tratament rezonabil al informațiilor respective.
 26. Renunțarea de către Sony la aplicarea oricăreia dintre aceste reguli sau clauze nu va constitui o renunțare la prevederea respectivă.
 27. Exceptând prevederea contrară în legea țării sau a regiunii de reședință a participantului, Concursul, inclusiv regulile Concursului, precum și prezentele clauze și condiții sunt reglementate de legea engleză. Litigiile sunt de competența instanțelor din Anglia și Țara Galilor. Litigiile privind Concursul sunt de competența instanțelor din Anglia și Țara Galilor.
De acord și descărcați
Premii
Premii

Camera ZV-1 a fost realizată la îndemnul venit de la VLOGGERI din întreaga lume. Creată în 2020, această cameră este dotată cu funcții noi și oferă comenzi unice pentru camerele de VLOGGING, inclusiv funcția de comutare la fundal bokeh și setarea pentru prezentare de produse. Câștigătorul SONY VLOG CHALLENGE 2020 va primi o cameră ZV-1 nouă, plus un card de memorie și un mâner de înregistrare (compatibil Bluetooth® și care poate fi folosit și ca trepied).

Program
Program
Illust

10 septembrie 2020

Data de începere a înscrierilor

schedule

8 octombrie 2020

Data limită a înscrierilor

schedule

4 noiembrie 2020

Câștigătorii premiilor vor fi contactați
prin intermediul DM pe Instagram

schedule

10 noiembrie 2020

Vor fi anunțați câștigătorii premiilor

Prezentarea juraților
Prezentarea juraților
Judge photo
funnypilgrim
Judge photo
Sidney Diongzon
Judge photo
张千里
Judge photo
高澤けーすけ
Judge photo
Liz Rangel (crafttingeek)
Judge photo
Merakio
Judge photo
OKUDAIRA BASE
Judge photo
Brett Conti
Judge photo
Dmitry Maslennikov
Judge photo
二更学院-侍熊洲
Judge photo
Ussiy
Judge photo
AUXOUT
Judge photo
Estefania Varela
Judge photo
Isa Marcial
Judge photo
Cbvivi
Judge photo
MILKYWAYBLUEYES
Judge photo
Anita Girlietainment
Judge photo
Cansu Akın
Judge photo
The Kate Clapp
Judge photo
Anna Briand
Judge photo
Ibon Zugasti Arrese
Clauze și condiții

Faceți clic pe linkul de mai jos
pentru a afla termenii și condițiile concursului.

Vizualizați Termenii